Lontoo - Lennot Lontooseen

Lontoon suosikkilinkkini
Lontoo, tie/satelliittikartta
Hae osoitetta Googlen Lontoo-tiekartalta tai tutustu Lontooseen sateliittikuvien avulla.
Lontoo, vinkkejä
Lue turistiloukuista, paikallisista tavoista, yöelämästä, kaikesta mitä voit tehdä, liikkumisesta jne. Virtualtouristin Lontoo-vinkkikokoelmasta.
Timeout, Lontoon tapahtumat

Lontoon metrolinjat ja kartat

Lontoon matka: Lentäminen edullisesti Lontooseen

London. Thames and Big Ben.

Usein edullisimman lennon Lontooseen tarjoaa karun toimiva halpalentoyhtiö, kuten Ryanair. Halpalentoyhtiönä sen lennoilta on kuitenkin karsittu kaikki kustannuksia lisäävät "turhuudet". Jos matkustaja toivoo lennolle enemmän mukavuuksia (kuten aterian), alkaa perinteinen lentoyhtiö vaikuttaa houkuttelevalta. Perinteisistä lentoyhtiöistä esim. Finnair, British Airways ja SAS lentävät Lontooseen useita kertoja päivässä.

Lentoyhtiöiden lentojen hintojen vertailu eri viikonpäivinä ja kellonaikoina kannattaa koska lentojen kysyntäpiikit ja -notkelmat sekä mahdolliset erikoistarjoukset vaikuttavat hintoihin. Eri lentoyhtiöiden Lontoon hintoja on kätevä vertailla nettimatkatoimistojen kuten esimerkiksi Ebookersin tai Supersaverin www-sivuilta.

Supersaver - Lentojen hintavertailu

Supersaver on matkatoimisto, jonka kautta voi etsiä ja varata halvimman Lontoo-lennon tarjolla olevilta lentoyhtiöiltä. Supersaverin hyvyys piilee sen karuudessa. Kaikesta näkee että tavoitteena on ollut rakentaa yksinkertainen ja toimiva lentojen varauspalvelu niille, jotka jo tietävät minne haluavat eivätkä halua maksaa lippujen hinnoissa matkatoimistojen kohdemarkkinointikuluja. Majoitusta hakevat voivat Supersaverin kautta varata myös valmiiksi kilpailutettuja hotelleja. Supersaver toimii Suomen ohella Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
Supersaver

Ebookers - Lentojen hintavertailu

Ebookersin sivuilla voi vertailla Suomi-Lontoo -reittilentoja. Toimisto tarjoaa myös Lontoon omatoimimatkoja, jotka sisältävät esimerkiksi lennon ja hotellin, lennon ja auton jne. Varausten maksun voi tehdä luottokortilla tai suurimpien pankkin verkkopalvelujen kautta. Kun maksu on suoritettu Ebookers lähettää matkaliput postitse tai e-lipulla matkustettaessa tulostettava e-lippu lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Ebookers

Ryanair Lontoo

Halpalentoyhtiö Ryanair lentää Tampereelta kohteenaan Lontoo ja laskeutuu Standstedin lentokentälle. Standstedin lentokentältä pääsee Lontooseen mm. Stansted Express -junalla, joka kulkee 15 tai 30 minuutin välein. Standsted-Lontoo matka-aika on n. 45 minuuttia. Lontoossa juna pysähtyy London Liverpool -asemalle. (More: Stansted Airport Guide / Transportation) Stanstedin lentokentän ja Lontoon Victorian aseman välillä voi matkustaa myös edullisilla TerraVisionin busseilla. (More: Terravision buss schedules)

Ryanair on halpalentoyhtiö sanan varsinaisessa merkityksessä. Lennot ovat edullisia mutta vastapainoksi lennoilta on karsittu kaikki mukavuudet. Omat eväät rapisevatkin ahkerasti matkustamossa kun reppumatkailijat ja säästökuurilla olevien liikeyritysten business-edustajat kamppailevat matkan rasituksia vastaan. Ikkunasta aukeavia pilvimaisemia lukuunottamatta lentoyhtiö ei tarjoa muuta ajanvietettä joten vierustoverin kanssa tulee helposti viritettyä keskustelua esim. halpalentoyhtiöiden ja kalliiden luksuslentojen eroista.
Ryanair (About Ryanair: Passenger opinions about Ryanair (Airlinequality), Ryanair reviews (Reviewcenter))

Pieni matkaopas

Pienessä pyöreässä matkaoppaassa on tietoa Lontoon nähtävyyksistä, seikoista, joista Lontoo on kuuluisa, asioista, joita Lontoossa voi tehdä, jne. Pieni pyöreä matkaopas: Lontoo

Muita aiheeseen liittyviä linkkejä

Lontoo Wikipedia-sanakirjassa
Halvat lennot edullisilla lentoyhtiöillä

Lontoon lentokenttiä: Gatwick, Heathrow, Luton ja Standsted