Tukholma - Lennot Tukholmaan

Tukholman suosikkilinkkini
Tukholman kartta
Hae osoitetta Tukholman tiekartalta.
Tukholma, vinkkejä
Tietoa puuhamahdollisuuksista, paikallisista tavoista, yöelämästä, liikkumisesta jne. Virtualtouristin Tukholma-vinkkikokoelmassa.
Tukholma Opas

Tukholma, metroaikataulut (ruotsiksi)

Tukholman matka: Lentäminen edullisesti Tukholmaan

Plaza in the center of Gamla Stan, Stockholm.

Halpalennot

Halpalentoyhtiö FlyMe lensi jonkin aikaa Helsingistä Tukholmaan, mutta nyttemmin lennot on lopetettu. Jäljelle jäävät perinteiset lentoyhtiöt, kuten Blue1.

Lentoyhtiö Blue1

Blue1 on sopiva lentoyhtiö nimenomaan Tukholmaan suuntauvissa lennoissa. Sen verkosto on kattava. Yhtiö lentää suoria lentoja Tukholmaan kaikista suurimmista kaupungeista: Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Oulusta ja Vaasasta. Blue1 on suomalainen lentoyhtiö, joka kuuluu SAS-ryhmään.

Blue1:n edullisimpia hintoja etsivien kannattaa kohdistaa suurennuslasinsa kellonaikoihin, jolloin koneita on muutoin vaikea saada täyteen, kuten myöhään illalla. Mitä lähempänä varsinainen lentoajankohta on, sitä kalliimmaksi lippujen hinta muodostuu. Tarkista lippujen peruutusmahdollisuudet ja muut matkaehdot.
Blue1

Supersaver - Lentojen hintavertailu

Supersaver on nettimatkatoimisto, jonka avulla voi seuloa läpi tarjolla olevat halvat lennot Tukholmaan. Supersaver sopii henkilöille, jotka haluavat itse varata matkan internetistä. Niille matkaajille, jotka jo tietävät minne haluavat matkustaa ja haluavat vain mahdollisimman sujuvasti varata lipun kohteeseen. Supersaverin kautta on varattavissa myös valmiiksi kilpailutettuja hotelleja. Supersaver toimii Suomen ohella Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
Supersaver

Ebookers - Lentojen hintavertailu

Ebookersin sivuilla voi vertailla Tukholma-reittilentoja. Toimisto tarjoaa myös Tukholman omatoimimatkoja, jotka sisältävät vaikkapa lennon ja hotellin, lennon ja auton jne. Varausten maksun voi tehdä luottokortilla tai suurimpien pankkin verkkopalvelujen kautta. Kun maksu on suoritettu Ebookers lähettää matkaliput postitse tai e-lipulla matkustettaessa tulostettava e-lippu lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Ebookers

Arlanda - Tukholma

Matka Arlandan lentokenttä - Tukholma kestää Arlanda Express -junalla n. 20 minuuttia. Flygbussarna-yhtiö kuljettaa saman matkan 40 minuutissa.
Arlandan Lentokenttä (englanniksi)

Majoittuminen, Tukholma

Hostelli

Hostelli on halvimpia majoitusvaihtoehtoja Tukholmassa. Hostels- palvelun avulla voi selailla Tukholman hostelleja. Mm. City BackPackers -hostelia on kovasti kehuttu. Voisi sanoa, että Tukholma avautuu sen ovelta koska hostelli sijaitsee kaupungin keskustassa, metron vihreän linjan pysäkin vieressä. Myös Globenin hostelli on pätevä paikka. Lähimmältä metroasemalta sinne kävelee ehkä kymmenen minuuttia.
Stockholm hostels (englanniksi)