Halvin bensiini

gas pump Miltä asemalta kaupungissasi löytyy halvin bensiini? Käyttämällä joko Tankkaus.comia tai polttoaine.nettiä voit vertailla bensiiniasemien hintoja haluamassasi kaupungissa ja järjestää bensiiniasemat halvimmasta kalleimpaan.

Bensiinin hintavertailut

Polttoaine.NET

Polttoaine.net on riippumaton polttoaineen hintaseurantasivusto, jossa voit vertailla n. 600 bensiiniaseman bensahintoja. Palvelun ajantasalla pysymistä voi auttaa raportoimalla palveluun omat havainnot bensan ja dieselin hinnoista. Palvelu on käytettävissä myös tien päältä WAP-puhelimella.
Polttoaine.net

Tankkaus.COM

Sen lisäksi, että Tankkaus.comin avulla voit vertailla kaupunkisi bensanhintoja, palvelun avulla voit myös seurata autosi polttoaineenkulutusta. Palvelu toimii siten, että aina tankkauksen jälkeen raportoidaan ajetut kilometrit, tankatun polttoaineen määrä ja hinta palveluun. Näiden tietojen perusteella palvelu kykenee laskemaan keskimääräisen bensamäärän, jonka auto kuluttaa ja vaikka esittämään kulutuksessa tapahtuvat muutokset graafisesti.
Tankkaus.com

Muita hyödyllisiä autoilijan linkkejä

Autojen tyyppiviat

Henkilöautojen mallikohtaisia vikoja on kerätty Helsingin sanomien Autojen vikasarja-palveluun. Palvelusta voi merkin ja mallin mukaan nähdä autojen tyyppiviat. Vikalista perustuu Helsingin Sanomissa julkaistujen autojen kuntotestien yhteydessä tehtyihin tarkastuksiin.
Vikasarja (Helsingin Sanomat)

Keltaisten sivujen reittihaku

Kun tiedät missä olet ja minne haluat mennä, keltaisten sivujen reittihaku etsii sinulle joko nopeimman tai lyhyimmän reitin pisteestä A pisteeseen B. Saat lasketun reitin tulostettuna Suomen tiekartalle ja yksityiskohtaiset ajo- ja kääntymisohjeet. Palvelusta saatava tiekartta sisältää myös erilliset kääntymiskartat.
Keltaisten sivujen reittihaku

Tiehallinnon kelikamerat

Tiehallinnon kelikameroiden avulla voit selvittää, miltä tieolosuhteet näyttävät suunnittelemallasi ajoreitillä.
Tiehallinnon kelikamerat

Tiehallinnon välimatkalaskuri

Kun tiedät kaksi paikkakuntaa Suomessa, Tiehallinnon välimatkalaskuri kertoo etäisyyden niiden välillä ja arvioidun ajoajan.
Tiehallinnon välimatkalaskuri